Tuesday, October 27, 2015

mademoiselle privé


























Aikaisemmin tässä kuussa käytiin Vuittonin näyttelyssä, nyt vuorossa oli ihana ikiklassikko Chanel. Mademoiselle Privé-näyttely on vain kolme viikkoa pystyssä ja tää on viimeinen käynnissä oleva viikko, joten päätettiin mun koulukaverin kanssa hyödyntää meidän molempien vapaapäivät ja käydä katsomassa näyttely kun loppuviikko tulee menemään kiireisesti Halloween-ohjelmien parissa. 
Mulla ei ollut mitään suurempia odotuksia näyttelyä kohtaan sillä olin kuullut jo monelta taholta ettei se vetänyt vertoja Vuittonille, ja oikeassahan ne olikin - kylmäksi tää ei kuitenkaan jättänyt, näyttely oli kaunis ja sisälsi ihania vaatteita ja koruja, mutta oli kieltämättä vain pintaraapaisu Chanelin maailmaan verrattuna Vuittoniin. Jonot olivat kuitenkin aivan hillittömät koko päivän, me oltiin jonossa varmaan yhtä kauan kuin mitä oltiin näyttelyn sisälläkin eli 45 minuuttia! Plussaa kuitenkin ilmaistavaroista, saatiin mukaan ihana juliste sekä kangaskassi. No regrets siis!

Koitan palailla loppuviikosta vielä Halloween-jutuista, mulla on nimittäin ihana asu mitä en malta odottaa päästä käyttämään. Palaillaan siis!

No comments:

Post a Comment