Sunday, November 8, 2015

past seven days

Hei taas!

Viikko on mennyt ihan salamannopeasti mutta kuitenkin suhteellisen tapahtumarikkaasti, joten ajattelin kerrata vähän tapahtumia tämän postauksen muodossa;

  1446991620833.2

Maanantaina päästiin tuumasta toimeen kämppikseni kanssa ja leikattiin mun hiukset jo toista kertaa täällä asuessani! Tällä kertaa näistä tuli huomattavasti lyhyemmät kuin viimeksi, muistuttavat kovasti ihan ensimmäistä polkkaani minkä leikkasin edelliskesänä. Nää on saanut koko viikon kehuja kaikilta, ja tykkään itekin kovasti! (ja hei, huomatkaa kynnet - ne on mun omat enkä voisi olla ylpeämpi pituudesta!)

Tiistaina havahduin siihen että Isänpäivä on nyt sunnuntaina eikä vasta seuraavalla viikolla, ja kauheassa kiireessä tuli haettua ja postitettua sekä isälle että pappalle omat kortit. Isän kortti ehti ajoissa, pappan on vielä postin kourissa kun Suomessa on ilmeisemmin ollut jotain ongelmia postin kanssa.

1446991630431.3

Keskiviikkona täällä oli jonkunsortin metrolakko mikä johti siihen, että oma opettajani oli 20 minuuttia myöhässä luennolta ja yksi luokkalaisistani ei päässyt edes perille asti. Nää on vissiin aika normijuttuja täällä... itse kuljen onneksi bussilla, joten se ei vaikuttanut omaan matkaani ollenkaan.

Torstaina tuli sähköpostia että pääsen toiseen työhaastatteluun edellisviikkoni työhaastattelun perusteella! Vielä en uskalla mainita paikan nimeä tai muuta tietoa kun mikään ei ole lukkoon lyöty, mutta toivotaan tietysti parasta.

1446991970718.8

Perjantaina päästiin tunti aikaisemmin seminaarista, joten kävin taas vaihteeksi lähellä olevassa Westfield-ostoskeskuksessa, mikä sattuu olemaan suosikkini. Mukaan tarttui meikkejä kun Superdrugista sai kolmen kahden hinnalla, näistä lisää juttua ensi viikolla!

Lauantain omistin kokonaan opiskelulle, sillä mulla on huomenna "harjoituskoe" (IBläiset tuntee termin mock exam) muutaman viikon päästä olevaa koetta varten. Laskin että 8 tuntia tuli istuttua keittiön pöydän äärellä ja luettua (ruokatauot ja ruikuttamiset mukaanlaskettuna), ja olo olikin vähän pöhnäinen sen jälkeen. Hyvin käytetty päivä siis!

1446991990700.9

Sunnuntaina en ole oikein tehnyt muuta kuin kokeillut uusia meikkejä sekä ottanut nämä webbikuvat tätä postausta varten... vielä pitäisi vähän kerrata huomisen koetta varten ennen nukkumaanmenoa, mutta kyllä mä ehdin.

Hyvää Isänpäivää sinne Suomeen, ja rauhallista sunnuntaita kaikille!

No comments:

Post a Comment