Tuesday, December 22, 2015

homecoming + viking grace

IMG_2321 IMG_2311 IMG_2313 IMG_2316 IMG_2318
t-paita Forever 21 neule Lindex jegginssit Dr. Denim nilkkurit Dinsko laukku Mi Lajki


Hei taas ja terveisiä täältä Suomen puolelta!

Lento Helsinkiin sujui hyvin paitsi että se oli 20 minuuttia myöhässä mikä johti siihen, että myöhästyin yöbussistani Turkuun ja jouduin odottamaan n. 1.5h seuraavaa bussia...muuten kotiutuminen on sujunut hyvin, paljon olen ehtinyt tuttuja näkemään ja perheenkin kanssa aikaa viettämään. 
Kuitenkin sunnuntaina laivaristeilyllä (mistä postauksen asukuvat ovat kotoisin) äitini kanssa nousi yhtäkkiä korkea kuume, ja aamulla alkanut kurkkukipu oli muuttunut aivan sietämättömäksi. Eilen illalla laivalta palatessani kova kuumeilu jatkui, ja päätin suunnata päivystykseen kun oli niin paha olla. Angiinahan se oli kuten itsekin epäilin, ja tänään alkoi sitten ensimmäinen päivä antibioottikuurista. 
Vähän on nyt sellainen olo että joululomani olisi ns. 'pilalla', kun olen luultavasti Joulunkin kuumeessa ja muutenkin kipeily tietysti vaikuttaa liikkumiseen ja muuhun olemiseen. Muutamat itkut ja angstailut myöhemmin olen päättänyt reipastua ja koittaa parhaani mukaan parantua, pitäisi nämäkin kivut helpottaa jo muutaman päivän jälkeen kunhan saa tarpeeksi lepoa - omapahan oli vikani kun en jaksanut pahemmin levätä pitkän matkustamisen jälkeen vaan säntäilin ympäri paikkoja hirveän ikävän puutteessa. Jospahan nyt ehtisi paketoida viimeisetkin lahjat ja katsoa vähän Netflixiä!


Kuvat siis tosiaan Viking Graceltä, missä olimme äitini kanssa sunnuntain ja maanantain välisen yön - oli ihan mukava reissu, tietysti olisi ollut parempi jos en olisi tullut niin hirveän kipeäksi. Tulipahan siitäkin selvittyä!
Nilkkurit ovat uusi ihana ostos lauantailta - olin katsellut näitä nilkkureita Dinskossa jo ennen lähtöäni, mutta miettisin että löydän luultavasti Lontoosta samantyyliset. Enpähän löytänyt, ja nämä jäivät kummittelemaan pahasti ja päätin kokeilla onneani josko ne löytyisi vielä. Nilkkureista löytyi vielä yhdet mun koossa, ja selvän kohtalon saattelemana kiikutin ne kassalle. On ne vaan niin kivat! Neuletakki on ns. kuvausrekvisiittaa, käytin äidin neuletta kun mulla oli hirveän kylmä juurikin sen kuumeilun takia - ei mulla itselläni taida edes olla mitään noin hempeän väristä enää vaatekaapissa.

Tälläistä tällä kertaa, palaillaan seuraavaksi vasta Jouluna/Joulun jälkeen varmaan!

No comments:

Post a Comment