Tuesday, March 8, 2016

new in: make up

IMG_2877 IMG_2878 IMG_2879

Hei taas ja ihanaa naistenpäivää! Eilisen postauksessa oli puhetta uusimmista meikkiostoksista, ja nyt on siis taas aika esitellä uudet meikkitulokkaat. 

L'oreal Infallible Fixing Mist - Mulla leviää meikit aina päivän mittaan minkä vuoksi olen ostanut pohjustusainettakin, mutta tää viimeistelysuihke oli oikea pelastus! Oon oikeastaan erittäin positiivisesti yllättynyt tästä, 8 punnan (n. 11 euron) hintakaan ei päätä huimannut ja oikeasti pysyy meikki paremmin kasassa. Ei tää tietenkään varmaan millekään MACin suihkeelle vedä vertoja, mutta mielestäni oikein kelpo päivittäiseen käyttöön kun itse en ainakaan tällä opiskelijabudjetilla käyttäisi MACin meikkejä arjessa. 

L'oreal Infallible Sculpt Contouring Palette - Tää on jo mun kolmas contour-paletti, mutta en vaan voinut vastustaa kun meikkejä sai Superdrugista 3 kahden hinnalla ja tää oli muutenkin tutustumistarjouksessa 6.99 puntaa (n. 8 euroa)! En ole vielä tätä päässyt kokeilemaan, saa nähdä onko yhtä hyvä kuin miltä näyttää. 


Näiden lisäksi ostin taas uuden purkin suosikkimeikkivoidettani, mistä löytyykin postausta täällä. L'orealin Infallible - sarjan meikit ovat olleet positiivinen yllätys hinta-laatusuhteeltaan, en kyllä tiedä löytyykö näitä samoja purkkeja Suomesta. Superdrug on ehkä yksi suosikkikaupoistani Westfieldin ostoskeskuksessa, sieltä tulee aina ostettua meikkejä ja muuta kosmetiikkaa. Olenkin huomannut että täällä ollessani on tullut ostettua enemmän meikkejä kuin vaatteita!

No comments:

Post a Comment