Tuesday, March 15, 2016

shorter 'do

IMG_2995 IMG_2998 IMG_2999 IMG_3001 IMG_3015 IMG_3020 IMG_3009 IMG_3022
takki Zara aurinkolasit Primark laukku Seppälä

Päivän asu jossa ei ollut mitään erikoista, tarkoituksena oli lähinnä mennä tuonne keväiseen auringonpaisteeseen kuvaamaan uutta tukkaani mikä tuli eilen äidin toimesta leikattua. Oon ehkä maailman huolettomin hiusteni suhteen enkä jaksa pahemmin stressata niiden laittamista sillä ne kasvavat nopeasti kuitenkin. Kampaajalla on tullut viimeksi käytyä edelliskesänä, muuten tukkaa lyhentää joko äiti tai joku kämppiksistäni keittiösaksilla (jaiks, tiedän...). Viimeksi hiukset tuli leikattua marraskuussa, joten olikin jo aika! 
Asussa uutuutena Zarasta ostettu harmaa puuvillainen t-paita mikä ei tietenkään näy kuvissa, sekä Primarkista juuri ennen lähtöä vain punnalla napatut aurinkolasit. Seppälän hapsulaukku on monta vuotta vanha ja löytyi täältä vaatekaapista. Jotenkin kätevää että mulla on vaatteita kahdessa eri maassa - jotkut jutut tuntuvat uudelta kun niitä ei ole päässyt hetkeen käyttämään. 

Mulla olisi ainakin kaksi asupostausta mielessä, kunhan saisin ne toteutettua - oon ollut vähän väsynyt ja flunssainen viikonlopun jäljiltä, joten koitan tässä parhaillaan toipua, toivottavasti pian helpottaa.

Mitä mieltä uudesta, lyhyemmästä tukasta?

No comments:

Post a Comment