Monday, August 24, 2015

introduction

IMG_1589m

Tästä se siis alkaa, tai niin ainakin pitäisi - en ole vuosiin kirjoittanut blogin ensimmäistä postausta, joten pahoittelen tätä kiusallista alkua.

Mistä sitä siis aloittaisi? No, vaikkapa itseni esittelyllä.

Nimi on Josephine, tuttujen keskuudessa Josse ja lähipiirin kesken monta muuta joita ei tänne sovi kirjoittaa...
Somessa kuljetaan lähinnä etunimien yhdistelmällä @josephinejennifer (Instagram), ja Style with Josephine - vaateblogia ollaan pidetty pystyssä pian 4. kesää, sitä ennen tuli kirjoitettua myös kahta muuta blogia ja olenkin tässä laskeskellut että ollaan 7-8 vuotta bloggailtu ja siitä on tosiaan tullut aikamoinen elämäntapa ja henkireikä, se oma juttu. Ja Turusta ollaan kotoisin, ennen kuin kirjoitustapani sen paljastaa (ellei ole jo, god knows...)!

Miksi nyt aloitin sitten täällä? Edellistä blogia aloittaessani päätin jättää syvällisemmät avautumiset ja tarinankerronnat väliin ja keskittyä mahdollisimman paljon vaatteisiin, minkä vuoksi se entinen lifestyle/päiväkirjamaisuus-tyyli katosi unholaan. Sellaista tulen kuitenkin tarvitsemaan lähitulevaisuudessa, sillä olen muuttamassa syyskuussa 2015 Lontooseen opiskelemaan. "Ja mitä?", te kysytte, no muotia tietenkin - mitäs muutakaan :)

Blogini otsikko on siis osittain harhaanjohtava kun en tosiaan ole itse Lontoossa vielä, mutta eihän siihenkään ole kuin enää vajaa kuukausi!! Tässä käydään siis lähtölaskentaa itse h-hetkeen eli muuttamiseen ja koulun aloittamiseen, ja keskustellaan asiasta itsessään ennen sinne menoa, mitä ikinä sitten mieleen juolahtaakaan.

IMG_1570


Blogin on tarkoitus toimia ikäänkuin terapiana, julkisena päiväkirjana sekä suomenkielentaitoni ylläpitäjänä - kirjoitin Style with Josephinea lähinnä englanniksi ja valmistuin IB-lukiosta, joten suomi on muutenkin jäänyt kirjoittaessa vähemmälle viimeisen kolmen vuoden aikana. Blogi voisi myös toimia kuulumisten välittäjänä sukulaisille, ystäville sekä tutuille tai muuten vaan elämästäni kiinnostuneille ihmisille (hey stalker!). Koitan kuitenkin välttää sitä efektiä mitä tapahtui aikoinaan edellisissä blogeissani, eli kun olin kertomassa jotain kaverille niin sain vastaukseksi "joo mä tiiän, mä luin sun blogista".

Haluan ehdottomasti että itselleni tärkeät ja läheiset ihmiset saavat kuulla asioista multa suoraan eikä tietokoneennäyttöä tuijottamalla, joten jonkun rajan vedän kyllä omien juttujeni suhteen - liialliset henkilökohtaisuudet jääköön sitten julkaisematta. Mihinkään tiettyyn kategoriaan en kuitenkaan halua blogin aihepiiriä vetää, vaan mennään ihan fiiliksen mukaan ja jutut olkoot laidasta laitaan, oli kyse sitten koti-ikävästä tai uudesta lempikynsilakasta. Postaustahdista en sano mitään muuta kuin no stress - mulla oli aina kauhea morkkis jos en oo postannut pitkiin aikoihin edellisessä blogissani, mutta täällä en aio joko a. vähentää postaustahtia b. vääntää jotain väkinäistä jos ei tee edes mieli kirjoittaa. Ja kirjoitustyylini on mitä on, koittakaa kestää (tai jos ette, niin laittakaa kommenttia ja katsotaan voinko tehdä asialle jotain).

Mitä kaipaisin täältä eniten on KOMMENTOINTIA! Kommentoikaa mun juttuja, osallistukaa keskusteluihin, kertokaa päivästänne - ihan mitä vaan. Tiedän nyt jo, että tulen luultavasti edes joskus kokemaan yksinäisiä hetkiä siellä Lontoossa ja jonkun suomikaiman tuki sieltä ruudun toiselta puolelta piristäisi päivää kummasti. Ja jos jollain siellä on jotain postausehdotuksia tai toivomuksia niin pistäkää ihmeessä tulemaan! Parempaa selostusta ja kertomusta itsestäni ja ainakin hakuprosessistani sekä itse suhtautumisestani muotiin tulossa ainakin, ihan vaan että saatte parempaa kuvaa millanen muidu täällä kirjoittelee. Ei mulla oikeastaan muuta tähän hätään - thank you for reading, toivottavasti sieltä löytyi edes joku joka tämän "intron" perusteella voisi kiinnostua lukemaan jatkossakin :)

P.S. Seuraa blogiani Bloglovinin avulla !

No comments:

Post a Comment