Tuesday, December 1, 2015

15 days till home




Heippa taas ja Hyvää joulukuuta! 

Nyt on ehdottomasti yksi meikäläisen lempikuukausista käynnissä, enkä malta odottaa että pääsen 15 päivän kuluttua kotiin viettämään joulua. Viimeiset kolme kuukautta ovat olleet kaikessa uutuudenviehätyksessä ja jännittävyydessään myös rankkoja, ja koti-ikävä on iskenyt joka viikko enemmän tai vähemmän. Voin siis sanoa että olen todellakin loman tarpeessa! 
 Tää viikko menee aika leppoisasti, mutta ensi viikolla mulla on kaksi esitelmää ja yksi testi (mikä ei vaikuta loppuarvosanaan, onneksi) jonka jälkeen kouluhommat ovat aika lailla pulkassa. Viikonloppuna taas on kämppikseni synttärit sekä pikkujoulut asuntolassa, ja sitä seuraavalla viikolla onkin jo viimeiset koulupäivät ja pakkaaminen ennen lähtöä! Nopeasti nää viikot vierii siis. 

Tällä viikolla pitäisi vaan saada aikaiseksi ostaa kaikki joululahjat, onneksi mulla on jo ajatus siitä mitä pitäisi ostaa. Jotain joulutunnelmaa pitäisi myös luoda tänne huoneeseen, valot laitoin jo viime kuussa mutta jotain puuttuu kyllä vielä... 

Ei mulla oikein muuta tähän hätään, palaillaan kunhan saan jostain revittyä postausaiheita!

2 comments:

  1. Tiedän niin tuon tunteen! :D Vaikka asunkin "vain" Virossa opintojen perässä, niin en muista milloin viimeksi olisin odottanut näin kovasti joululomaa ja sitä että pääsee vaan olemaan kotona perheen kanssa!

    Tsemppiä vikoille viikoille, ne menee varmasti aika hujauksessa kaiken kiireen keskellä :)

    ReplyDelete