Sunday, February 28, 2016

back at it again

IMG_2826 IMG_2827 IMG_2828 IMG_2830

Maailman surkein bloggaaja täällä hei! 

Koko kevätlukukauden stressaavin viikko on nyt takana, joten tulipahan muistettua blogin olemassaolo. Meillä on oikeasti tosi helppoa ja rentoa koulussa eikä tehtäviä ole melkeimpä ikinä, mutta sitten kun niitä on niin ironisesti ne on pistetty kaikki samalle viikolle. Tällä viikolla tuli siis vedettyä kaksi ryhmäesitelmää ja kaikki sählinki niihin liittyen (valmistelut, harjoittelu, kokoontumiset) sekä muutamaa koulun ulkopuolistakin juttua. Nyt voinkin aloittaa kotiinpaluusta murehtimisen mikä on yllättävän pian (12 päivän päästä jos nyt tarkkoja ollaan), sillä elämä ilman stressiä on vaan liian helppoa. 

Mulla ei nyt ole mitään uutta kuvamateriaalia, joten kaivoin muutaman kuvan kameran kätköistä. Big Beniä tuli moikattua ensimmäisen kerran tänne muuttamisen jälkeen edellisen postauksen yhteydessä - viime kerrasta onkin melkeimpä 5 vuotta aikaa! Täällä asuessa noi turistikohteet eivät ole ensimmäisenä mielessä, lähinnä sen takia että niissä pyörii ihan käsittämättömät määrät ihmisiä ja liikkuminen on vaikeaa kun joka toinen edessäsi kävelevä pysähtyy napsimaan kuvia ja/tai selfieitä. Nyt oli kyllä ihan hauska esittää turistia, tulipahan sulauduttua joukkoon. 

Koitan saada aikaiseksi muutaman postauksen ensi viikolla, sillä mulla ei oikein ole mitään koulutehtäviä jäljellä ennen pääsiäistä. Tässä onkin jo muutama idea mielessä!

No comments:

Post a Comment