Tuesday, March 1, 2016

what's in my bag?

IMG_2874 IMG_2870 IMG_2872 IMG_2871

Ajattelin vaihtelun vuoksi tehdä tälläisen laukkupostauksen, missä siis esittelyssä mitä mulla on yleensä päivittäin (tai lähinnä yliopistoon mennessä) mukana. Vapaa-ajalla kannan pienempää laukkua tai kangaskassia, mutta tässä siis arkilaukun sisältöä;


Itse laukku. Mangon aleista kahdellakympillä ostettu laukku ajaa kyllä tehtäväänsä, mutta keinonahka alkaa jo etenkin kahvoista irtoilla. Haussa olisikin jokin laadukas nahkainen shopper-laukku (tästä lisää toisessa postauksessa!)

Kouluvihko. Mulla on tällä hetkellä 4 kurssia, joten tämä Tigerista ostettu 5 aineen kouluvihko on siihen täydellinen. Koulukirjoja kannoin myös alkujaan mukana, mutta lopetin kun totesin että niille tulee harvemmin käyttöä luennoilla ja tarvitaan lähinnä läksyjä tehdessä.

Penaali. Oon jotenkin ihan hukassa jos mulla ei ole penaalia mukana! Kynät, yliviivaustussit sekä joululahjaksi saatu ihana Minion-muistitikku kulkevat aina mukana.

Yliopiston i.D - kortti eli opiskelijahenkkarit. Näitä ilman ei pääse kampukseen sisälle ellei tappele respan henkilökunnan kanssa...

Lompakko. Yliopiston kellarikerroksesta löytyy opiskelijaystävällinen Costa-kahvila, mistä tulee usein haettua evästä halvemalla luentojen välissä.

Passi. Tätä ei ehkä pitäisi kanniskella ympäriinsä kun en sitä edes useimmiten tarvitse, paitsi jos käyn koulun jälkeen Tescosta hakemassa viinipullon (heh heh). Passi on siis mun ainoa kuvallinen henkilötodistus, pitäisi varmaan hankkia joku toinenkin.

Oyster-kortti. Pakollinen kun lähtee ulos, ja toimii siis sekä busseissa että metroissa. Mulla oli ennen tyylikkäämpi musta kotelo siihen mutta kadotin sen, joten nyt käytössä on tämä hirvittävä yliopiston sponssaama.

Avaimet. Mun asuntolan avaimet, mihin sisältyy sellainen "sensori" palikka sisäänkäynnin oveen, huoneen avain sekä keittiön ja keittiön henkilökohtaisen kaapin avain. Avaimessa myös Tescon kanta-asiakaskortti ja avaimenperä toimii myös pullonavaajana (kätevä!).

Käsidesi ja käsirasva. Täällä kun liikkuu niin paljon julkisilla niin pöpöjä on vaikka missä, joten käsidesin käyttö on jäänyt tavaksi. Käsirasvaa tulee käytettyä aika vähän, täällä on sen verran kosteampi ilma kuin Suomessa niin on kädet pysyneet sileinä ja kynnetkin kasvaa paremmin (!).

Kurkkupastillit. Vilustin helposti ja ensimmäinen oire on aina kurkkukipu, joten näitä löytyy aina laukusta.

Purkkaa. Näitä on myös aina laukussa! Nyt mulla on jotai halpispurkkaa Lidlistä, yleensä suosin Airwavesin supervahvoja purkkoja.

Nenäliinapaketti. Suomessa kanniskelin harvemmin nenäliinoja mukana ellen ollut flunssassa, mutta täällä oon ottanut tavaksi sillä paperia ei saa niin helposti mistään ja esimerkiksi julkisissa vessoissa saattaa hyvinkin olla paperi loppu. Minionit tietysti tekevät asiasta paremman!

Aurinkolasit kotelossaan. Kevättä pukkaa ja aurinkolasit ovat nykyään entistä enemmän mukana. Sadepäivinä kotelo vaihtuukin sateenvarjoon.


Mukana kulkee myös pari pikkujuttua mitkä jäi kuvasta - varaponnarit, pinnejä sekä huulirasva (tärkeintä maailmassa!). Joskus otan evästä mukaan joten silloin saattaa löytyä myös jokin välipalapatukka ja/tai vesipullo. 

Mitä teidän laukuistanne löytyy?

No comments:

Post a Comment