Wednesday, September 16, 2015

things i need for london

Pakkaaminen on mennyt aika sutjakkaasti koko tämän viikon, ja eilen kävin vielä kaupoissa hakemassa pari last minute-juttua mitkä on ihan pakko saada mukaan. Näiden lisäksi tuli kuvattua myös muutama muu juttu mitä ehdottomasti tarvitsee mielestäni ottaa mukaan. Tässä siis mun pieni mutta sitäkin tärkeämpi lista asioista, mitä tarvitsen Lontooseen;

IMG_1832

Adapteri. Englannissa on erilaiset päät sähkölaitteita varten, joten tätä ilman en pärjäisi kun mulla tulee kaikki maailman laitteet mukaan (läppäri, puhelimen ja järkkärin laturi, kiharrin jne...). Meinasin ostaa heti alkuun kaksi kappaletta kun nää maksoi Clas Ohlsonilla vain 8 euroa/kpl, mutta katsotaan jos pärjäisin yhdellä edes sen kolme kuukautta.
  IMG_1834

Sebamed. Tämän tarpeellisuudesta voidaan olla montaa mieltä, mutta mä en henkilökohtaisesti vaan voi elää ilman Sebamedia - tällä lähtee niin meikit kuin perus ihonhoitorutiinit kivutta, ja iho voi hyvin alhaisen ph-arvon vuoksi. En tiedä myydäänkö Englannissa Sebamedia joten en ottanut riskiä - mukaan tuli normikokoinen pumppupullo asuntolaan sekä matkakokoinen siltä varalta että pitää olla muualla yötä.
  IMG_1836

Fazerin suklaa. Olen käynyt ja asunut siellä sun täällä, mutta voin sanoa käsi sydämellä että _missään_ ei ole niin hyvää suklaata kuin Suomessa Fazerin suklaa. Nämä toimikoot koti-ikävän helpottajina, kiitokset Matildalle näistä! Mustikkasuklaa on mulle uusi tuttavuus, enkä malta odottaa että pääsen maistamaan sitä.
    IMG_1837

Sateenvarjo. No siis, Lontoossahan on sateista...
Ystäväni Kalle suositteli sadetakin hankkimista, ja mulla alkoi pää särkeä kun rupesin miettimään että mistä saa muka tyylikästä sadetakkia (ei siis sellaista kirkkaankeltaista Rukan sadetakkia mistään Citymarketin ulkoilu-osastolta) mutta äidiltä löytyi musta sadetakki minkä otin tietysti heti mukaan! 
Miettisin jos olisin ottanut kumisaappaani mukaan mutta ne on kyllä sen verran painavat etten pystynyt tähän reissuun, ehkä ensi kerralla.

Tässä siis pari hauskaa juttua mitkä tuli itselläni mieleen, mitkä ovat teiän must havet matkoille?

No comments:

Post a Comment