Tuesday, September 15, 2015

tips please

IMG_1822 IMG_1825 IMG_1827 IMG_1830

Sain viime vuoden lopusta idean, että alkaisin keräämään uuden vuoden jälkeen kaikki töistäni saadut tipit lasipurkkiin ja vaihtaisin ne irtisanoutumisen jälkeen punniksi Lontoota varten - ravintola-alalta kun saa ihan mukavasti tippiä, etenkin viikonloppuisin ja yövuoroissa mitä itse useimmiten tein. 
Viime perjantaina olikin viimeinen työpäiväni, ja tipit tuli tänään vaihdettua Forexissa käteiseksi. Mulla oli vaihdossa mukana myös synttärijuhlissani kerätyn Lontoo-kolehdin rahat (kiitos kaikille lahjoittajille!) sekä vähän lahjaksikin saatua rahaa. Nyt on käteistä Lontooseen!


Tää päivä on mennyt ympäri-ämpäri keskustaa juostessa kuin päätön kana - oon käynyt hoitamassa joku tuhat ja sata asiaa ja samalla myös ostanut pari pakollista juttua Englantia varten (näistä postausta huomenna!). Vielä pitäisi saada viimeisetki pakkailut hoidettua, ja keskiviikkoyönä koittaa lähtö kohti Helsinki-Vantaata. Kuulin villiä huhua että mulla on pari vanhaa IB-kaveria lähdössä aamulennolla koulupaikkoihinsa myös torstaina, joten voi olla että ehditään treffata vielä lentokentällä ennen lähtöä mikä ois ihan supermahtavaa! Ylihuomista odotellessa, nyt taas pakkailemaan...

No comments:

Post a Comment