Thursday, September 24, 2015

this is my london

IMG_1839 IMG_1840 IMG_1843 IMG_1844 IMG_1848

On kulunut tasan viikko siitä kun muutin Lontooseen. Tuntuu siltä että olisin ollut täällä paljon kauemmin, jotenkin oon niin hyvin sopeutunut ja oppinut käyttämään julkisia, saanut uusia kavereita, kotiutunut asuntolaani ja niin edelleen. Nyt on kuitenkin hyvä fiilis, mulla on ollut ihanaa enkä vaihtaisi hetkeäkään pois. Alkupäivien koti-ikävä on jo vähän helpottanut myös, sillä joulukin on jo pikkuhiljaa lähestymässä vaikka se ei ehkä siltä tunnukaan. Ensi viikolla on kuitenkin jo lokakuu, nopeastihan se aika menee!

Viikko Lontoossa asumisen kunniaksi on vihdoin syytä ja aika esitellä rakkaimmilta ystäviltäni saatu syntymäpäivälahja. This is my London on siis ns. 'scrap book', mihin voi pistää muistiin kivoja paikkoja, merkata rasteja, piirtää sekä värittää ja sisältää kaiken tarpeellisen Lontoosta. Kirja on kai tarkoitettu lähinnä turisteille, mutta itse tuun olemaan yksi turisti vielä hetken aikaa joten tää sopii mulle loistavasti. Kirjaa onkin tullut vähän täyteltyä omaan tahtiini, ja tykkään niin paljon.

Tänään päättyi yliopistomme ns. 'esittelyviikko', ja koulu alkaa maanantaina lukujärjestyksen mukaan. Viikonlopun suunnitelmistani en vielä tarkalleen tiedä, taidan yrittää ottaa rennommin ja nukkua univelkoja pois tulevaa lukukautta varten. Oon tässä myös siivoillut huonettani jos saisin siitä kuvia teille, joten ehkäpä huonepostausta olisi luvassa viikonloppuna...palaillaan asiaan.

P.S. Blogi on ollut tasan kuukauden pystyssä ja tällä on jo yli 2000 lukukertaa, ihan hullua!

No comments:

Post a Comment