Saturday, September 26, 2015

treats from brick lane

Käytiin eilen kämppisteni kanssa Brick Lanessa, mikä on tunnettu hyvistä vintage-kauppojen ja erikoisten putiikkien valikoimasta. Itse en pahemmin välitä vintagesta Suomessa ja harvemmin ostan käytettyä (mutta myyn senkin edestä, varsinkin ennen tänne muuttoa), mutta täällä onkin huomattavasti paremmat valikoimat ja etenkin merkkivaatteista löytyy aikamoisia aarteita esimerkiksi Adidaksen, Dr. Martensin ja Burberryn kokoelmista. Kierreltiin siinä sitten muutama vintagekauppa läpi, ja vaikka mihinkään superarvokkaaseen ei näin opiskelijabudjetilla ollut varaa niin tuli silti tehtyä muutama löytö;

   IMG_1974
£20 

Nää ihanat kiilakorot oli rakkautta ensisilmäyksellä! 
En muista koska olisin viimeksi ostanut kiilakorot, mutta nää iski jotenkin ihan täysillä. 
20 punnan hinta arvelutti alkuun, mutta kengät ovat aitoa mokkaa ja alunperin Topshopista joten alkuperäinen hinta oli varmaan vähintään tuplat. Kunto oli myös erinomainen, joten päätin tarttua tilaisuuteen ja ostaa pois.
  IMG_1975
£7 

Käytiin kivassa vintage-ketjuliikkeessä kuin Rokit, ja sieltä tuli aleosastolta bongattua melkoinen löytö - Adidaksen Lakers-paita! 
Kämppis uhkaili että aikoo huutaa ääneen "Kobe" joka kerta kun mulla on tää päällä, mutta en pistä pahakseni. 7 puntaa oli todellakin sen arvoista, sillä paita on ihan uudenveroisessa kunnossa. 


Voin siis lämpimästi suositella Brick Lanea kaikille Lontooseen matkaaville - kaupat ovat täynnä mielenkiintoisia valikoimia, ruokatarjonta on myös kattava. Paikka on myös itsessään kaunis, täynnä katutaidetta ja paikallista kulttuuria.

No comments:

Post a Comment